Nyt on ollut vähän inspikset hukassa. Viimeksi olen kirjoitellut tänne 28.7 :-O

Iisalmessa piipahdettiin Oonan kanssa 4.8 ilman mitään mainittavaa tulosta. Meillä oli tuomarina Antonio di Lorenzo ja hän tykkäsi kyllä Viggosta mutta se kuulemma tarvitsee lisää aikaa. takaliikkeiden ahtaus oli ilmeisesti pahin virhe, NUO ERI1/-.

IMG_4259-normal.jpg

IMG_4288-normal.jpg

IMG_4263-normal.jpg

viccks_makaa-normal.jpg

Oona toimi kuvaajana, kiitos taas kerran!

Nemi oli VAL ERI1, SA eikä sijoitusta paras narttu-luokassa. Turkki ei Antonion mielestä ollut hyväkuntoinen ja sitä ei ollut tarpeeksi. Korvien kanssa sain tapella kovasti ja Nemi hermostui siitä ja kiukutteli.

IMG_4294-normal.jpg

8.8 oli Popeda Tykkimäessä. Sinne suuntasin jälleen kerran yksinäni, katto auki kun oli tosi lämmin päivä.

Costi-normal.jpg

Ihan eturivissä tietenkin :-)

PatejaCosti-normal.jpg

Lacu-normal.jpg

Popeda-normal.jpg

Kunmiesunelmoi-normal.jpg

Costi ja Alex & Kun mies unelmoi

kunmiesunelmoi2-normal.jpg

Pate-normal.jpg

Seuraavana viikonloppuna ajelin edestakaisin Joensuuhun molempina päivinä. Olin Rainerin kehässä töissä. Aivan ihana viikonloppu, kyllä meillä on Rainerin kanssa aika samanlainen koirasilmä :-D Rainer oli hyvällä tuulella koko viikonlopun ja kehui meitä kehiksiään koko ajan. 

Tällä viikolla olen yrittänyt koiria pikkuhiljaa trimmailla, pesemistä mietin vielä. Onhan se ilta vielä aikaa jos päätän pestä. Pyykinpesu jäi, en jaksanut raahautua leipomolle pyykkien kanssa.

Eilen oltiinTurbon ja Viggon kanssa koekaniineina :-D Tapasin myös ihanan hellyttävän pikku neidon nimeltä Freija.

Yöllä siis olisi startti kohti Ruotsia, Eskilstuna ja Norrköping. Meillä ei ole mitään mahkuja saada sieltä yhtikäs mitään eikä reissu oikein lomailustakaan käy mutten kehdannut jättää reissukavereita pulaan ja perua lähtöä.