Viime viikonloppu oli oikein hyvä smiley Lauantaina vietettiin koko päivä Immolassa hakuilemassa. Viggolle tehtiin peräänajoja ja maalimiehiltä tuli kommenttia että hanskat ois ihan hyvät olemassa. Pentu kuumeni niin että nappasi leikkiessä sormille. Sillähän on siis edelleen lelupalkka ja luulen että mitä sitä muuttamaan kun kerran pelittää. Nemille oli kaksi ukkoa, eka haamuna ja toinen valmiina. Hyvin meni, ei haahuillut mihinkään tälläkään kertaa. Ja Turbolle oli neljä ukkoa, kaksi etukulmissa, sitten tyhjä pisto ja ukot takakulmissa. Itse kun muistaisi edetä... Koira osaisi mutta ohjaaja on tumpelo. 

Sunnuntaina käytiin Viggon kera pyörähtämässä Luumäen ryhmiksessä Maija Sylgrenin tuomaroitavana. Pienen alkuhihhuloinnin jälkeen Viggo esiintyi ja liikkui ihan kivasti, tosin liikkeitä itsessään pitää saada paremmaksi. Takaa se on ahdas ja edestä vähän epävakaa. Rop-pentu siitä tuli oikein kivalla arvostelulla, josta jokaisen sanan allekirjoitan itsekin yes Hanne ja Heta tuli katselemaan koiria ja Heta avustikin valokuvauksessa kun venäläinen Yulia halusi kuvata Viggoa. Many thanks Yulia Turovtseva!







Eija oli myös turistina paikalla ja tuttuja oli muutenkin paljon, niin koiria kuin ihmisiäkin. Pari tuttua koiraa näin, joiden omistajia en tuntenut laugh

Maanantaina tipahdettiin maanpinnalle Turbon ja Minnan kanssa. Huono tuuri ja jäniksenpaskaa kentällä, kyllähän selityksiä löytyy. 

Eilen olin Ortonissa tutkittavana ja hutkittavana, ainakin siltä nyt tuntuu. Kotiin ajaessa jo koski niin että meinasi itku päästä crying Tulokset ei olleet kauhean hyviä mutta senhän tiesinkin jo itse.

Huomenna pitäisi lähteä collieleirille mutta vähän pelottaa ajomatkat ja kolmen koiran kävelyttäminen siellä. Voi olla ettei meikäläisen paikat kestä kun ne kiskoo porukassa... Enkä odota mitenkään innolla muutenkaan sitä, huonosti kun nukun muutenkin niin kaksi yötä samassa huoneessa muutaman muunkin kanssa voi olla hankalaa, ei kehtaa paljon liikkua ettei koirat herätä toisia. Pitää taas olla kaikenlaista indecision