Päivin kanssa päätettiin kokeilla onneamme Talsissa. Lauantaina olimme perillä aamuyöllä puoli neljän maissa eli ehdimme nukkua muutaman tunnin. Hotellihuone oli sviitti hienoine sohvineen ja pitkine parvekkeineen.

kuvia%20001-normal.jpg

Aurinko paistoi koko viikonlopun mutta emme silti parvekkeesta vielä juuri päässeet nauttimaan.

kuvia%20006-normal.jpg

Lauantaina colliet tuomaroi Kim Vigso Nielsen, 8 kpl oli puikkonokkia ilmoitettu. Junnu-uroksia oli Viggon lisäksi yksi. Viggo oli eri1 sa junnuserti ja siis Latvian ja Baltian junnuvalio. Se oli lopuksi myös paras uros ja VSP. Päivin junnunarttu Haamu oli ROP.

thumb%20%289%29-normal.jpg thumb%20%283%29-normal.jpg

Hotellille palattuamme syötiin hotellin ravintolassa ja käytiin lähikaupassa. Hotellissa yöpyi tietty muutakin koiraporukkaa.

kuvia%20009-normal.jpg

Sunnuntaina oli aikaisempi herätys koska kehä alkoi jo kymmenen jälkeen. Tino Pehar oli tuomarimme. Jälleen Viggo oli paras uros, junnusertiä se ei enää ottanut joten toinen junnupoika sai sen. Avouros ei saanut taaskaan mitään, ei olisi kyllä ansainnutkaan.... Sunnuntaina Vicks oli ROP ja Haamu VSP.

Kopio%20thumb%20%286%29-normal.jpg thumb%20%285%29-normal.jpg Kopio%20thumb-normal.jpg  Näyttelykuvat on ottanut Dace Gzibovska

Lähdimme heti kehän jälkeen kohti Tallinnaa ajatuksena yrittää päästä 19.30 laivaan. Pysähdyimme Rigan laitamilla Cili Picaan syömään ja Pärnussa tankkaamaan ja ostoksille. 19.05 olimme check innissä ja tarpeeksi rukoiltuamme ja päättävältä tyypiltä luvan anottuamme pääsimme kyytiin. Jess!!! Hieno reissu kaiken kaikkiaan.